Informatie voor consumenten

Over Toi-Toys

Sinds de oprichting in 1991 is Toi-Toys uitgegroeid tot de grootste speelgoed importeur van betaalbaar speelgoed in Europa. Ons familiebedrijf levert aan groothandels en winkelketens. Klik hier om meer te lezen over Toi-Toys.

Oog voor mens en omgeving

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is een belangrijk onderwerp voor Toi-Toys en wij vinden het belangrijk om bewustwording over dit onderwerp te vergroten.

Donateur

Als donateur draagt Toi-Toys diverse goede doelen een warm hart toe.

Stichting Hartekind

Stichting Hartekind is in 2008 opgericht door ouders vanuit de patiëntenvereniging aangeboren hartafwijkingen om onderzoek te financieren en de kwaliteit van leven van kinderen die worden getroffen door een hartafwijking te verbeteren.

Bambanani

Sinds 2005 zet Bambanani zich in voor een betere toekomst voor de jongste generatie in Zuid-Afrika, waarbij ze hun vijf-stappenbenadering gebruiken om hun doel van een structurele, lokale oplossing op een zelfvoorzienende manier te bereiken.

Ronald McDonald Huis Zuidoost-Brabant

In Ronald McDonald Huis Zuidoost-Brabant logeren ouders, broertjes en zusjes van kinderen die zijn opgenomen in het Máxima Medisch Centrum in Eindhoven.

McDonald's Kinderhilfe

We ondersteunen ook Ronald McDonald in Duitsland. Deze organisatie ondersteunt families van ernstig zieke kinderen door te focussen op de nabijheid van familie door hen te laten verblijven in de Ronald McDonald huizen.

Heeft u een vraag aan onze klantenservice?

Voor vragen kunt u onderstaand formulier invullen of kijk eens bij onze FAQ. Liever telefonisch contact? Wij zijn op werkdagen bereikbaar op +31 40 254 36 10.

Door op 'Alles accepteren' te klikken, geeft u ons toestemming om informatie over u te verzamelen voor verschillende doeleinden, waaronder: Functionaliteit, Statistieken en Marketing.