Toi-Toys, de grootste speelgoed importeur van Europa

Welkom bij Toi-Toys

Welkom bij Toi-Toys, dé grootste speelgoed importeur van betaalbaar speelgoed in Europa. Toi-Toys is al meer dan dertig jaar gespecialiseerd in het aanbieden van attractief speelgoed en is met name sterk in de lagere prijsklasse. Hiermee maakt Toi-Toys speelgoed bereikbaar voor ieder kind. Uit onze magazijnen van ruim 60.000 m2 leveren we 2.400 producten naar meer dan 50 landen. Wij bieden trendy, kwalitatief en snel verhandelbaar speelgoed welke een gezonde marge toelaat. Wij bieden een breed assortiment van auto’s, babyspeelgoed en kleurboeken tot spelletjes, poppen en buitenspeelgoed.

De laatste trends en rages

Door middel van specialistische software én onze vele klantcontacten in geheel Europa volgen wij de ontwikkelingen in de markt en kunnen wij trends vroegtijdig signaleren. Dankzij  korte lijnen met onze leveranciers vertalen wij trends naar mooie artikelen en lopen wij voorop in onze  trendgevoelige markt. Wekelijks komen er bij ons nieuwe speelgoedartikelen in de collectie zodat u altijd verzekerd bent van de laatste trends en rages. Naast het importeren van producten ontwikkelt de afdeling Productinnovatie eigen  speelgoed. Hiermee biedt Toi-Toys een uniek en daarmee onderscheidend assortiment.

Private label

Heeft u specifieke wensen over onder andere verpakkingen, labeling of design? Dan behoort uw eigen private label tot de mogelijkheden. Als private label klant heeft u de keuze uit een nog bredere collectie, geniet u de voordelen van een gegarandeerde beschikbaarheid, verspreide afname voor een evenwichtiger logistiek proces én kunnen wij uw artikel een uniek karakter mee geven. Onze accountmanager kan u adviseren over de mogelijkheden waarna ons private label team onze bedrijfsprocessen afstemt op uw wensen.

 

Veiligheid

Al ons speelgoed voldoet aan alle Europese wetgevingen en wordt uitvoerig getest. Als actief lid van de normcommissie 'Veiligheid van speelgoed' dragen wij bij aan het bewaken van de veiligheid van kinderen bij het spelen met speelgoed. Door onze actieve rol in deze NEN commissie zijn wij als één van de eersten op de hoogte van nieuwe wet- en regelgevingen en kunnen wij vroegtijdig inspelen op ontwikkelingen in de markt. Ons in-house laboratorium voert voor, tijdens en na het productieproces meerdere testen uit waarmee wij de kwaliteit kunnen borgen. Wij zijn dan ook trots op de hoogste procesbeoordeling van de Nederlandse Voedsel en Warenautoriteit.   

Onze klanten

Doordat wij ruim 30 jaar actief zijn in de speelgoedmarkt en een specialisme hebben opgebouwd in betaalbaar speelgoed zijn wij zeer ruim vertegenwoordigd in de diverse afzetkanalen. Onze klantenkring omvat groothandels en winkelketens in verschillende marktsegmenten zoals speelgoedspeciaalzaken, supermarkten, drogisterijen, huishoudzaken en warenhuizen. Wij zijn er om aan al uw speelgoedbehoeften te voldoen en helpen u met het afstemmen van een optimale collectie speelgoed waarmee u een hoge omzet en een rendabele prijsstelling kunt behalen. 

Webshop

In onze webshop vindt u een uitgebreide keuze speelgoed dat ontworpen is om kinderen te inspireren en hun ontwikkeling te stimuleren. Door u aan te melden profiteert u van onze scherpe prijzen en snelle levering. Om onze klanten en haar markt te beschermen toetsen wij iedere aanmelding aan enkele voorwaarden. U wordt na uw aanmelding gecontacteerd over deze voorwaarden.

Toi-Toys speelgoed voldoet aan de Europese veiligheidsnormen

Kwaliteit

Al ons speelgoed is voorzien van een CE markering. Maar we doen graag meer om de veiligheid te waarborgen. Al ons speelgoed wordt volgens Europese normen getest in ons eigen testlab. Hiernaast worden de producten getest in geaccrediteerde laboratoriums in zowel Europa als in China.

33

jaar de nr. 1

60.000 m²

magazijnen

Kidscovery

Kidscovery

Spelenderwijs leren door te experimenteren.

Adrenix

Adrenix

Maak kennis met onze Adrenix lijn: spelplezier met kwalitatieve sportartikelen

Toi-Toys showroom Eindhoven

Beleef onze showroom

Wil je meer weten over Toi-Toys en onze producten? In onze showroom in Eindhoven (Nederland) tonen we ons volledige productaanbod. Neem contact met ons op voor een afspraak en we leiden je graag rond. 

Door op 'Alles accepteren' te klikken, geeft u ons toestemming om informatie over u te verzamelen voor verschillende doeleinden, waaronder: Functionaliteit, Statistieken en Marketing.