Toi-Toys warehouse. Met meer dan 60.000 m2 palletplaatsen aan opslagruimte is Toi-Toys ook ingericht als distributiecentrum.

Logistiek

Magazijn

Met meer dan 60.000 m2 palletplaatsen aan opslagruimte is Toi-Toys ook ingericht als distributiecentrum. Wij bieden u de mogelijkheid om uw op– en overslag bij ons onder te brengen. Hierbij verzorgen wij het laden en lossen, palletstapeling, sealen en order picken geheel naar uw wens. Onze vakkundige magazijnmedewerkers behandelen uw goederen met uiterste zorg.

Oog voor mens en omgeving

Oog voor mens en omgeving

Als import-exporteur nemen wij onze verantwoordelijkheid. Toi-Toys gaat dan ook zorgvuldig om met mensen en de omgeving.

Distributie

Toi-Toys heeft uitstekende distributiekanalen vanuit het Verre Oosten via de wereldhavens, naar ons magazijn en tot aan uw deur. Door de goede verstandhouding met onze internationale distributienetwerken kunnen wij snelheid en betrouwbaarheid garanderen.

Nog een grote kracht van Toi-Toys is dat wij voorraadhoudend zijn voor het grootste gedeelte van onze collectie. U bent hierdoor altijd verzekerd van een snelle levering van uw bestelde artikelen. Vanaf het moment dat u een bestelling bij ons plaatst, wordt uw order door onze medewerkers met de grootste zorg opgevolgd  zodat uw bestelling op de juiste plaats en op het juiste moment aankomt.

Door op 'Alles accepteren' te klikken, geeft u ons toestemming om informatie over u te verzamelen voor verschillende doeleinden, waaronder: Functionaliteit, Statistieken en Marketing.