Toi-Toys afdeling verkoop

Verkoop

Ons Account Management team zorgt voor afzet op de markt van onze grote en steeds wisselende collectie. In heel Europa maar ook daarbuiten. In Nederland, Duitsland en België is Toi-Toys marktleider op het gebied van patentvrij speelgoed.

Tevreden klanten

Onze Sales Director, Sales Manager, Account Managers en Sales Support werken nauw met elkaar samen. Goede communicatie en collegialiteit zijn onmisbare factoren om een topservice te bieden. Samen zorgen we ervoor dat uw bestelling correct en tijdig wordt geleverd.

Grote showroom

Het verkooptraject start met één van onze accountmanagers met u op locatie of in onze showroom van ruim 1200m2 in Eindhoven (Nederland) waar meer dan 2.400 producten te zien zijn. Er wordt aandachtig naar u geluisterd en wij voorzien u van alle relevante informatie en/of advies over bijvoorbeeld de laatste trends, rages en verpakkingsmogelijkheden. 

Bezoek ons op beurzen

Deelnemen aan beurzen vinden we belangrijk en leuk! Het geeft ons de kans om u als klant te ontmoeten, waardevolle feedback te krijgen en ons brede assortiment te tonen. Elk jaar staan we onder meer op de Spielwarenmesse, IAW, SVG fair en Goodies. Maak een afspraak voor de volgende beurs of kom spontaan langs, u bent van harte welkom!

In onze showroom van 1600m2 in Eindhoven is het volledige assortiment te bekijken

Beleef onze showroom

Wil je meer weten over Toi-Toys en onze producten? In onze showroom in Eindhoven (Nederland) tonen we ons volledige productaanbod. Neem contact met ons op voor een afspraak en we leiden je graag rond. 

Door op 'Alles accepteren' te klikken, geeft u ons toestemming om informatie over u te verzamelen voor verschillende doeleinden, waaronder: Functionaliteit, Statistieken en Marketing.