Werken bij Toi-Toys

Zodra je ons pand in Eindhoven binnenstapt word je ondergedompeld in een eigentijdse en speelse sfeer. Onze showroom van 1200m2 is een echte blikvanger. Kantoor, showroom en magazijn zijn allemaal ondergebracht in hetzelfde pand, dit bevordert het saamhorigheidsgevoel. Toi-Toys maakt de laatste jaren een sterke groei door. Bij Toi-Toys willen we dat onze mensen doen waar ze goed in zijn. Wij geloven in de kracht van medewerkers met een verscheidendheid aan competenties, persoonlijkheden en kennis.  Bij Toi-Toys hechten we veel waarde aan een werkomgeving waarin al onze medewerkers zich thuis voelen. Om dit te realiseren investeren we in een veilige werkomgeving, gezondheid van ons personeel en training en ontwikkeling van onze medewerkers op zowel persoonlijk als professioneel vlak.
 

Openstaande vacatures

Op dit moment hebben we de volgende vacatures:

  • Compliance Officer
  • Accountmanager Europa
  • Key Account Coördinator

 

Compliance Officer

Als Compliance Officer op de afdeling kwaliteit zorg jij ervoor dat ons speelgoed voldoet aan de Europese wet- en regelgeving als het gaat om productveiligheid en milieu. Je beoordeelt of ons speelgoed veilig is en test het in het eigen laboratorium van Toi-Toys. Je rapporteert je bevindingen aan collega’s van de inkoopafdeling en adviseert hen of leveranciers over verbeterpunten.

Lees hier de volledige vacature.

Spreekt deze functie je aan? Stuur dan je CV en een korte motivate naar [email protected].

 

Accountmanager Europa

Als Accountmanager Europa ben je verantwoordelijk voor een aantal grote retailketens binnen Europa, variërend van speelgoedspeciaalzaken, non-food discounters, supermarkten etc. Vanuit ons hoofdkantoor met showroom in Eindhoven houd jij je met name bezig met het vinden van nieuwe klanten. Daarnaast ligt je focus op het uitbreiden van de verkopen aan bestaande klanten. Je fungeert hierbij als het eerste aanspreekpunt voor deze klanten binnen Toi-Toys. In deze uitdagende rol zul je constant op zoek gaan naar nieuwe kansen in de markt en ben je regelmatig op pad om klanten of prospects te bezoeken. Als Accountmanager Europa werk je in een salesteam met 10 collega’s die ieder in hun eigen geografische gebied actief zijn. In deze rol rapporteer je aan de Sales Manager.

Lees hier de volledige vacature.

Spreekt deze functie je aan? Stuur dan je CV en een korte motivate naar [email protected].

 

Key Account Coördinator

Als Key Account Coördinator ondersteun je onze accountmanagers door te zorgen dat de administratieve organisatie op orde is. Je ondersteunt de accountmanager in het verkoopproces van offerte tot order en zorgt dat nieuwe klanten goed geïmplementeerd worden. In deze functie rapporteer je aan de Sales Support Manager.

Lees hier de volledige vacature.

Spreekt deze functie je aan? Stuur dan je CV en een korte motivatie naar [email protected].
 

Open sollicitatie

Is er op dit moment geen vacature die past bij jouw kennis en ervaring? Toi-Toys maakt een sterke groei door wat betekent dat we regelmatig op zoek zijn naar nieuwe collega's. We maken graag kennis met enthousiaste en gedreven kandidaten. Dus heb je interesse om bij Toi-Toys te werken? Stuur dan je open sollicitatie naar [email protected].

Door op 'Alles accepteren' te klikken, geeft u ons toestemming om informatie over u te verzamelen voor verschillende doeleinden, waaronder: Functionaliteit, Statistieken en Marketing.