Werken bij Toi-Toys

Zodra je ons pand in Eindhoven binnenstapt word je ondergedompeld in een eigentijdse en speelse sfeer. Onze showroom van 1200m2 is een echte blikvanger. Kantoor, showroom en magazijn zijn allemaal ondergebracht in hetzelfde pand, dit bevordert het saamhorigheidsgevoel. Toi-Toys maakt de laatste jaren een sterke groei door. Bij Toi-Toys willen we dat onze mensen doen waar ze goed in zijn. Wij geloven in de kracht van medewerkers met een verscheidendheid aan competenties, persoonlijkheden en kennis.  Bij Toi-Toys hechten we veel waarde aan een werkomgeving waarin al onze medewerkers zich thuis voelen. Om dit te realiseren investeren we in een veilige werkomgeving, gezondheid van ons personeel en training en ontwikkeling van onze medewerkers op zowel persoonlijk als professioneel vlak.
 

Openstaande vacatures

Op dit moment hebben we geen openstaande vacatures.

 

Open sollicitatie

Is er op dit moment geen vacature die past bij jouw kennis en ervaring? Toi-Toys maakt een sterke groei door wat betekent dat we regelmatig op zoek zijn naar nieuwe collega's. We maken graag kennis met enthousiaste en gedreven kandidaten. Dus heb je interesse om bij Toi-Toys te werken? Stuur dan je open sollicitatie naar [email protected].

Door op 'Alles accepteren' te klikken, geeft u ons toestemming om informatie over u te verzamelen voor verschillende doeleinden, waaronder: Functionaliteit, Statistieken en Marketing.