Werken bij Toi-Toys

Zodra je ons pand in Eindhoven binnenstapt word je ondergedompeld in een eigentijdse en speelse sfeer. Onze showroom van 1200m2 is een echte blikvanger. Kantoor, showroom en magazijn zijn allemaal ondergebracht in hetzelfde pand, dit bevordert het saamhorigheidsgevoel. Toi-Toys maakt de laatste jaren een sterke groei door. Bij Toi-Toys willen we dat onze mensen doen waar ze goed in zijn. Wij geloven in de kracht van medewerkers met een verscheidendheid aan competenties, persoonlijkheden en kennis.  Bij Toi-Toys hechten we veel waarde aan een werkomgeving waarin al onze medewerkers zich thuis voelen. Om dit te realiseren investeren we in een veilige werkomgeving, gezondheid van ons personeel en training en ontwikkeling van onze medewerkers op zowel persoonlijk als professioneel vlak.
 

Openstaande vacatures

Op dit moment hebben we een vacature voor Account Manager Europa.

Als Account Manager Europa ben je verantwoordelijk voor een aantal grote retail ketens binnen Europa, variërend van speelgoedspeciaalzaken, non-food discounters, supermarkten etc. 

Vanuit ons hoofdkantoor met showroom in Eindhoven houdt jij je met name bezig met het vinden van nieuwe accounts, daarnaast ligt je focus op het uitbreiden van de verkopen aan bestaande accounts. Je fungeert hierbij als het eerste aanspreekpunt voor deze accounts binnen Toi-Toys. In deze uitdagende rol zul je constant op zoek gaan naar nieuwe kansen in de markt en ben je regelmatig op pad om klanten of prospects te bezoeken.
Als Account manager Europa werk je in een salesteam met 10 collega’s, die ieder in hun eigen geografische gebied actief zijn. In deze rol rapporteer je aan de Sales Manager.

Lees hier de volledige vacature.

Spreekt deze functie je aan? Stuur dan je CV en een korte motivate naar [email protected].

Open sollicitatie

Is er op dit moment geen vacature die past bij jouw kennis en ervaring? Toi-Toys maakt een sterke groei door wat betekent dat we regelmatig op zoek zijn naar nieuwe collega's. We maken graag kennis met enthousiaste en gedreven kandidaten. Dus heb je interesse om bij Toi-Toys te werken? Stuur dan je open sollicitatie naar [email protected].

Door op 'Alles accepteren' te klikken, geeft u ons toestemming om informatie over u te verzamelen voor verschillende doeleinden, waaronder: Functionaliteit, Statistieken en Marketing.