Toi-Toys hecht waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen: oog voor mens en milieu

Toi-Toys vindt het belangrijk om op het gebied van duurzaamheid vooruitgang te boeken. Dit alles begint met het vergroten van bewustwording rondom dit onderwerp. Wij nemen hierin onze verantwoordelijkheid en gaan zorgvuldig om met mens en omgeving.  

Betere arbeidsomstandigheden

Wij vinden het belangrijk dat onze producten in alle fabrieken van de leveranciers waarmee we samenwerken onder goede, eerlijke en veilige omstandigheden worden geproduceerd. Hier zien wij op toe in de selectie van de (toe)leveranciers. Wij geloven dat succesvol ondernemen en duurzaamheid hand in hand gaan. Wij zijn lid van Amfori BSCI en onze leveranciers dienen certificering BSCI C of hoger te hebben. Als een leverancier certificering D heeft ondersteunen we de leverancier in het behalen van een BSCI C certificering.  

Verkleining ecologische footprint 

De verkleining van onze ecologische footprint is voor Toi-Toys een belangrijk speerpunt. We focussen hierbij onder andere op vermindering van verpakkingsmateriaal, het gebruik maken van recyclebare materialen en verlaging van CO2 uitstoot in de gehele keten. Dit doen we onder andere door: 

Kantoor Toi-Toys in Eindhoven

Duurzaamheid

Onze verpakkingen zijn 100% PVC vrij. We werken ernaar toe om in 2025 voor 100% van onze verpakkingen gebruik te maken van FSC gecertificeerd karton. Hiernaast werken we toe naar het gebruik van papieren tape. 

Goede werkgever

Bij Toi-Toys hechten we veel waarde aan een werkomgeving waarin al onze medewerkers zich thuis voelen. Om dit te realiseren investeren we in een veilige werkomgeving, gezondheid van ons personeel en training en ontwikkeling van onze medewerkers op zowel persoonlijk als professioneel vlak. In het Toi-Toys bedrijfspand bevindt zich een sportschool waar al onze medewerkers kosteloos van gebruik mogen maken.

Een gevoel van saamhorigheid staat bij Toi-Toys hoog in het vaandel. Dit creëren we door het stimuleren van teamwork, het helpen van elkaar en het vieren van gezamenlijke successen. 

Bij Toi-Toys gaan verantwoord maatschappelijk ondernemen en goed werkgeverschap hand in hand, omdat we geloven dat een goede werkomgeving de basis vormt voor een duurzame toekomst voor ons allemaal.

Donateur

Als donateur draagt Toi-Toys diverse goede doelen een warm hart toe.

Stichting Hartekind

Stichting Hartekind

Stichting Hartekind is in 2008 opgericht door ouders vanuit de patiëntenvereniging aangeboren hartafwijkingen om onderzoek te financieren en de kwaliteit van leven van kinderen die worden getroffen door een hartafwijking te verbeteren.

Bambani

Bambanani

Sinds 2005 zet Bambanani zich in voor een betere toekomst voor de jongste generatie in Zuid-Afrika, waarbij ze hun vijf-stappenbenadering gebruiken om hun doel van een structurele, lokale oplossing op een zelfvoorzienende manier te bereiken.

Ronald McDonalds Huis

Ronald McDonald Huis Zuidoost-Brabant

In Ronald McDonald Huis Zuidoost-Brabant logeren ouders, broertjes en zusjes van kinderen die zijn opgenomen in het Máxima Medisch Centrum in Eindhoven.

McDonald's Kinderhilfe

McDonald's Kinderhilfe

We ondersteunen ook Ronald McDonald in Duitsland. Deze organisatie ondersteunt families van ernstig zieke kinderen door te focussen op de nabijheid van familie door hen te laten verblijven in de Ronald McDonald huizen.

Door op 'Alles accepteren' te klikken, geeft u ons toestemming om informatie over u te verzamelen voor verschillende doeleinden, waaronder: Functionaliteit, Statistieken en Marketing.