Toi-Toys kantoor en magazijn Eindhoven

Over ons

Toi-Toys maakt veilig en betaalbaar speelgoed toegankelijk voor ieder kind. Wij hebben een uniek en actueel assortiment met trendy speelgoed in onderscheidende verpakkingen. Wij bieden onze klanten producten met een hoge omloopsnelheid en een uitstekende prijsstelling. Als familiebedrijf investeren wij in duurzame relaties, waarbij betrokkenheid en betrouwbaarheid onze uitgangspunten zijn. We streven voortdurend naar het ontwikkelen van innovatief en creatief speelgoed dat de verbeelding van kinderen prikkelt en een glimlach op hun gezicht tovert. Onze producten en verpakkingen worden ontworpen met oog voor detail en voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit en veiligheid.

Ons marktaandeel vergroten wij door speelgoed aan te bieden die zijn voorzien van opvallende en eigentijdse verpakkingen welke zichtbaar voldoen aan de laatste wet- en regelgevingen. Wij houden ontwikkelingen op speelgoedgebied nauwlettend in de gaten en spelen tijdig in op de laatste trends. Onze klanten zijn verzekerd van een actueel assortiment, waarbij wij graag een adviserende rol uitoefenen. Wij bieden kwalitatief betaalbaar speelgoed als marge-alternatief voor A-merken. Hierdoor is de omloopsnelheid van onze producten bij u als retailer relatief hoog. De combinatie van een hoge omloopsnelheid en aantrekkelijke marge maken onze producten interessante omzetmakers binnen uw assortiment. Wij ondersteunen wereldwijd projecten die zich inzetten om het welzijn en speelplezier van kinderen te verbeteren en streven naar een duurzamere wereld. Als familiebedrijf zijn wij reeds sinds 1991 ambitieus en bouwen verder aan onze positie als onmisbare partner.

 

Bij Toi-Toys zijn we ambitieus, streven we naar kwaliteit, leven we onze passie en hechten we veel waarde aan betrouwbaarheid. We zijn ondernemend en resultaatgericht, met de ambitie om veilig speelgoed voor ieder kind te bieden, terwijl we investeren in onze persoonlijke en professionele groei. Kwaliteit is onze drijfveer, waarbij we altijd de hoogste normen nastreven en veiligheid vooropstellen. Met liefde voor speelgoed werken we trots en met plezier aan ons bedrijf, zijn we betrokken bij onze klanten en onze wereld; en streven we ernaar het verschil te maken. Onze betrouwbaarheid vormt de basis voor duurzame relaties, want bij Toi-Toys geldt: afspraak is afspraak en we staan altijd voor elkaar klaar. 

Kinderen zijn gek op speelgoed, het prikkelt hun fantasie en stimuleert hun ontwikkeling. Daarentegen zijn kinderen een kwetsbare groep. Daarom heeft de veiligheid van ons speelgoed de allerhoogste prioriteit. Toi-Toys laat zijn speelgoed bij betrouwbare speelgoedfabrikanten in het verre-oosten fabriceren. Met meerdere fabrikanten hebben wij in 33 jaar tijd een duurzame relatie opgebouwd. Onze producten worden, onder goede, eerlijke en veilige omstandigheden geproduceerd. Gedurende het gehele aankoop- en productieproces loopt er een kwaliteitsprocedure. Gespecialiseerde medewerkers zijn in ons in-house laboratorium dagelijks bezig met het uitgebreid controleren en testen van speelgoed op veiligheidsgebied. Zo wordt er gekeken naar de stevigheid en het naar behoren functioneren van elektronische of bewegende onderdelen indien deze aanwezig zijn.

Fun toys. Serious business.

Altijd de laatste trends

Altijd de laatste trends

Eigen laboratorium voor kwaliteitscontrole

Eigen laboratorium voor kwaliteitscontrole

In onze showroom van 1600m2 in Eindhoven is het volledige assortiment te bekijken

Beleef onze showroom

Wil je meer weten over Toi-Toys en onze producten? In onze showroom in Eindhoven (Nederland) tonen we ons volledige productaanbod. Neem contact met ons op voor een afspraak en we leiden je graag rond. 

Door op 'Alles accepteren' te klikken, geeft u ons toestemming om informatie over u te verzamelen voor verschillende doeleinden, waaronder: Functionaliteit, Statistieken en Marketing.