Toi-Toys afdeling Design

Design

Toi-Toys beschikt over een eigen in-house designafdeling. Hier creëert een getalenteerd team van professionele ontwerpers, typografen, DTP-ers, illustratoren en fotografen dagelijks nieuwe opvallende verpakkingen voor onze grote collectie. Ook de ontwerpen voor diverse marketingdoeleinden worden door hen vervaardigd. Tevens beschikt Toi-Toys over eigen professionele printapparatuur waarmee monsterverpakkingen, banners, POS materialen etc. geproduceerd kunnen worden. 

Het voordeel van dit vrij unieke in-house totaalconcept is dat wij onafhankelijk zijn. Het is voor ons dan ook geen probleem om snel te schakelen bij eventuele rages en designoplossingen zijn direct uitvoerbaar. 

Custom made and private label

Private label

Heeft u specifieke wensen over kleuren, verpakkingen of artwork? Dan behoort uw eigen private label tot de mogelijkheden. Onze inkoopafdeling en designafdeling gaan voor u aan de slag om een artikel op maat te maken. Samen met u creëren we een prachtige en unieke eyecatcher.

Custom made

Het ontwikkelen van eigen producten is bij Toi-Toys standaard. Alle artikelen in ons assortiment zijn voorzien van een pakkend ontwerp en er wordt veel aandacht besteed aan eenheid. Daarnaast vertalen wij diverse vraagstukken van klanten, als het gaat om maatwerk speelgoed en specifieke eisen, naar een custom made artikel. Of het nu gaat om een andere benaming op de verpakking, het aanbrengen c.q. laten drukken van een verkoopprijs, of een aanpassing in het design op de verpakking. Wij zorgen ervoor de het product geschikt wordt voor verkoop op de desbetreffende afzetmarkt.

Door op 'Alles accepteren' te klikken, geeft u ons toestemming om informatie over u te verzamelen voor verschillende doeleinden, waaronder: Functionaliteit, Statistieken en Marketing.