Ontdek onze lijnen en producten

Ontdek ons assortiment

Het is de misse van Toi-Toys om veilig en betaalbaar speelgoed toegankelijk te maken voor ieder kind. Van auto’s, babyspeelgoed en kleurboeken tot spelletjes, poppen en buitenspeelgoed: wij bieden een zowel breed als diep assortiment in een sterk aantal eigen productlijnen.  

Ons assortiment van kwalitatief, betaalbaar speelgoed laat een ruime marge toe. De combinatie van een hoge omloopsnelheid en aantrekkelijke marge maken onze producten interessante omzetmakers binnen uw assortiment.  

Baby, peuter en kleuter speelgoed

Baby, peuter & kleuter

Baby’s en peuters zijn dagelijks bezig hun prille vaardigheden verder te ontwikkelen. Ons gevarieerde speelgoed helpen hen daarbij.

Beauty en accessoires speelgoed

Beauty & Accessories

Dit speelgoed moedigt fantasierijk spel aan en biedt een veilige en leuke manier voor kinderen om zichzelf te verkennen en te decoreren.

Poppen speelgoed

Poppen

Spelen als 'papa' of 'mama' met een babypop of je tienerpop onderdompelen in een door jou gecreëerde wereld.

Dieren speelgoed

Dieren

Een dier in de vorm van een spaarpot, een plakkerig dier in neonkleuren of een levensecht dier.

Gadgets speelgoed

Gadgets

Grappige, leuke, lieve, schattige, coole, trendy hebbedingetjes. Niet altijd educatief en misschien soms een beetje vies maar juist daarom wel zo ontzettend leuk.

Pluche speelgoed

Pluche

In slaap vallen met een zachte knuffel of heerlijke warme voeten met pluchen pantoffels.

Buitenspeelgoed

Buitenspeelgoed

Lekker bewegen en energie kwijt raken. In elk seizoen kan er buiten gespeeld worden, het liefst met het mooiste speelgoed.

Rollenspel en thema speelgoed

Rollenspel en thema

Elk kind heeft een onuitputtelijke fantasie en laat deze graag tot leven komen. Transformeren tot beroepsheld of avonturen beleven in een sprookjeswereld.

 

Knutselen en schrijfwaren speelgoed

Knutselen en schrijfwaren

De leukste knutselspullen om zelf aan de slag te gaan en iets moois te maken. Op papier, het raam of textiel.

Speelfiguren speelgoed

Speelfiguren

Speelfiguren en speelsets stellen kinderen in staat avonturen te beleven en verhalen tot leven te brengen.

Spellen speelgoed

Spellen

Een gezelschapsspel spelen of je hersenen kraken met een breinpuzzel, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Voertuigen speelgoed

Voertuigen

Alles wat rijdt, vliegt of vaart heeft een grote aantrekkingskracht op kinderen. Kies jij een schaalmodel van papa's auto of ga je zelf rijden met een RC-auto?

Altijd een passende optie

Toi-Toys levert ruim 1.200 artikelen direct uit voorraad. Heeft u specifieke wensen over kleuren, verpakkingen of artwork? Dan behoort uw eigen private label tot de mogelijkheden. Onze inkoop- en designafdeling gaan voor u aan de slag om een artikel op maat te maken. Samen met u creëren we een prachtige en unieke eyecatcher. Daarnaast ontwikkelt de afdeling Productinnovatie eigen producten onder het label Toi-Toys Exclusive. Hiermee biedt Toi-Toys een uniek en daarmee onderscheidend assortiment.  

In onze showroom van 1600m2 in Eindhoven is het volledige assortiment te bekijken

Beleef onze showroom

Wil je meer weten over Toi-Toys en onze producten? In onze showroom in Eindhoven (Nederland) tonen we ons volledige productaanbod. Neem contact met ons op voor een afspraak en we leiden je graag rond. 

Door op 'Alles accepteren' te klikken, geeft u ons toestemming om informatie over u te verzamelen voor verschillende doeleinden, waaronder: Functionaliteit, Statistieken en Marketing.