Toi-Toys inkoop afdeling zorgt voor breed productaanbod met daarin de laatste trends

Inkoop

De afdeling

De inkoopafdeling bestaat uit een team van professionals die allemaal een passie hebben voor de wereld van speelgoed. Dagelijks zijn zij druk in de weer om samen met de leveranciers de laatste nieuwe artikelen te sourcen. Naast het inkopen van bestaande artikelen wordt er met de leveranciers veelvuldig samengewerkt op het gebied van het ontwikkelen van nieuwe unieke en exclusieve artikelen. De laatste nieuwe trends en rages worden op een continue basis in de gaten gehouden.

Trends

Top of mind van het totale inkoopteam is het zoeken naar en het ontdekken van nieuwe rages. Hiervoor wordt veelvuldig gebruik gemaakt van internationale marktverkenning, social media, worden alle mogelijke beurzen in de wereld bezocht en vindt er met de strategische leveranciers een intensief periodiek contact plaats. Ons aanbod bestaat uit een complete speelgoed collectie, aangevuld met artikelen die een ware hype kunnen gaan worden.

 Custom made en private label. Onze inkoopafdeling en designafdeling gaan voor u aan de slag om een artikel op maat te maken.

Private label

Heeft u specifieke wensen over kleuren, verpakkingen of artwork? Dan behoort uw eigen private label tot de mogelijkheden. Onze inkoopafdeling en designafdeling gaan voor u aan de slag om een artikel op maat te maken. Samen met u creëren we een prachtige en unieke eyecatcher.

 

Kwaliteit

Kwaliteit staat bij iedere medewerker van Toi-Toys hoog in het vaandel. Het op de markt brengen en daarmee u als klant verder ontzorgen, is prioriteit nummer 1. Tussen de inkoop- en kwaliteitsafdeling vindt intensief contact plaats waarbij inkoop zich laat adviseren door de kwaliteits-experts die bij Toi-Toys werken. Ieder artikel ondervindt een zeer strenge kwaliteitscontrole waarbij veelvuldig gebruik wordt gemaakt van het interne laboratorium inclusief externe laboratoriums. 

Voorraad

De unieke positie die Toi-Toys in de Europese speelgoedmarkt bekleed wordt o.a. gekenmerkt door de voorraad positie die zij inneemt. In ons centrale magazijn staat het overgrote deel van de collectie op voorraad van waaruit u snel geleverd kunt krijgen. Middels de meest moderne applicaties wordt de inkoopafdeling periodiek geadviseerd over het plaatsen van nieuwe inkooporders. Er is een continue stroom van containers waarmee de goederen vanuit alle werelddelen naar Nederland komen. 

Door op 'Alles accepteren' te klikken, geeft u ons toestemming om informatie over u te verzamelen voor verschillende doeleinden, waaronder: Functionaliteit, Statistieken en Marketing.