Veelgestelde vragen

Particulieren

"U kunt bij ons alleen een bestelling plaatsen als u staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Dit is van toepassing op Nederlandse bedrijven. Bent u gevestigd in het buitenland? Dan is een geldig BTW-nummer de vereiste."

Algemeen

"Stuur een mail met uw vraag naar [email protected]."

"Nee, wij hebben geen papieren catalogus. Onze hele collectie is te zien en te bestellen in onze webshop. U kunt een aanvraag doen voor een inlog voor onze webshop door het contactformulier in te vullen. Na goedkeuring ontvangt u per e-mail een bevestiging van uw registratie met de logingegevens."

"Bij een eerste bestelling verzoeken wij om een betaling vooraf via een proforma factuur. Na ontvangst van de betaling op onze bankrekening zal de order transportklaar gemaakt worden. Afhankelijk van de afspraak kan de zending opgehaald worden of zal deze worden verzonden. De levertijden verschillen per land, neem contact op met onze salessupport afdeling ([email protected]) voor meer informatie."

 

"Om facturen te betalen, zie de bankgegevens onderaan de proformafactuur."

Registreren en inloggen

"U kunt een aanvraag doen voor een inlog voor onze webshop door het contactformulier in te vullen. Na goedkeuring ontvangt u per e-mail een bevestiging van uw registratie met de logingegevens."

"Klik in de webshop op “wachtwoord vergeten”. Vul in het daaropvolgende scherm uw emailadres in. Klik op de link in het bericht dat naar het, door u opgegeven, emailadres is verstuurd om uw wachtwoord opnieuw in te stellen."

Leveren

"Voor elke bestelling geldt een minimum bestelwaarde, de levering is gratis. Wij adviseren u om contact op te nemen met uw accountmanager of onze salessupport afeling ([email protected]) voor meer informatie over onze minimum bestelwaarden. Natuurlijk kunt u ook uw bestelling afhalen bij ons magazijn in Eindhoven (Nederland). U moet echter wel een afspraak maken met onze salessupport afdeling ([email protected]). De minimum bestelwaarde is in dit geval nog steeds van toepassing."

"Wij leveren niet met dropshipping."

"Helaas hebben wij geen track & trace systeem om uw zending te volgen. Om een update te ontvangen, kunt u altijd contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar [email protected]."

"Stuur alstublieft een e-mail naar [email protected]. In de e-mail moet u een foto van de schade bijvoegen en aangeven hoeveel eenheden van de zending beschadigd zijn."

"Het is helaas niet mogelijk een item te retourneren."

"Wanneer artikelen kapot zijn bij aankomst graag een e-mail sturen naar [email protected]. In de e-mail dient u een foto, hert artikelnummer en het aantal beschadigde items te vermelden. We zullen de kwestie zo snel mogelijk oplossen."

 

 

Door op 'Alles accepteren' te klikken, geeft u ons toestemming om informatie over u te verzamelen voor verschillende doeleinden, waaronder: Functionaliteit, Statistieken en Marketing.