Kidscovery

Spelenderwijs leren door te experimenteren

Welkom in de wereld van STEAM-speelgoed. Met de producten van Kidscovery leren kinderen alles over Science, Technology, Engineering, Art en Mathematics. Hierbij wordt plezier gecombineerd met educatie, waardoor kinderen spelenderwijs leren en groeien. 

Met Kidscovery ontdekken kinderen nieuwe interesses door te bouwen, ontwerpen, experimenteren of het verkennen van de wereld om hen heen. Het creëren van een eigen vulkaanuitbarsting, het aanleggen van een eigen moestuin of te werk gaan als dierenarts; het is allemaal mogelijk met de producten van Kidscovery.

Kidscovery heeft een ruim aanbod met experimenten voor ieder kind onderverdeeld in de thema’s Algemeen, Chemical & Science, Nature & Microbiology en Slime & Art. Dus of kinderen nu willen experimenteren en leren over de wereld van natuurkunde en scheikunde, de natuur en alles wat daar groeit en leeft of zich creatief uit wilt leven en zelf het glibberigste slijm willen maken: Kidscovery heeft het product voor jou.

Neem voor meer informatie contact op met je accountmanager of kijk op www.kidscovery.eu.

 

Door op 'Alles accepteren' te klikken, geeft u ons toestemming om informatie over u te verzamelen voor verschillende doeleinden, waaronder: Functionaliteit, Statistieken en Marketing.