Splashballen en herbruikbare waterballonnen

Wij kiezen voor duurzaam met onze Splashballen en herbruikbare waterballonnen

Toi-Toys stopt met de inkoop van alle waterballonnen. Deze beslissing komt voort uit het streven naar een duurzamere toekomst en het verminderen van de milieu-impact van ons speelgoed.

Wij geloven sterk in het belang van duurzaamheid en willen onze verantwoordelijkheid nemen om het milieu te beschermen voor toekomstige generaties. Waterballonnen zijn voor eenmalig gebruik en brengen plastic afval met zich mee wat vaak in de natuur belandt en passen hiermee niet in onze visie. Onze Splashballen en herbruikbare waterballonnen zijn een innovatief alternatief welke minstens evenveel speelplezier bieden, maar minder belastend zijn voor het milieu. 

Toi-Toys zal blijven streven daar waar mogelijk haar producten te verduurzamen zonder hierbij afbreuk te doen aan het speelplezier. Hiermee werken we aan het bereikbaar maken van speelgoed voor ieder kind, zowel nu als in de toekomst. 

Fun toys. Serious Business.

Door op 'Alles accepteren' te klikken, geeft u ons toestemming om informatie over u te verzamelen voor verschillende doeleinden, waaronder: Functionaliteit, Statistieken en Marketing.