Bubble Pops Game Controller

Inspelen op trends is een belangrijk speerpunt voor Toi-Toys. Maak kennis met ons nieuwste trend item: de Bubble Pops Game Controller

Hierbij presenteren wij ons nieuwste trendartikel “Bubble Pops Game Controller”. Een must have voor iedereen! Of je nu een gamer bent of op zoek bent naar wat plezier. Met onze Bubbel Pop Game Controller beleef je urenlang vermaak. Met de ‘quick push’ functie biedt de controller een responsieve bediening waardoor je snel dient te reageren. 

De Game Controller beschikt over vier verschillende moeilijkheidsniveaus. Of je nu een beginner bent of een ervaren Bubbel Pop speler, het biedt vermaak voor iedereen. Daarnaast beschikt hij over een multiplayer modus. Nodig je vrienden uit en ga de competitie met elkaar aan terwijl er gestreden wordt om de hoogste score.

Bij Toi-Toys streven wij er altijd naar om innovatieve en trendvolle producten te leveren aan onze klanten. Neem contact met ons op via [email protected] of +31 40 254 36 10.

Bubble Pops Game Controller Rood
Bubbe Pops Game Controller Blauw
Bubbe Pops Game Controller Roze
Bubble Pops Game Controller overzicht
Door op 'Alles accepteren' te klikken, geeft u ons toestemming om informatie over u te verzamelen voor verschillende doeleinden, waaronder: Functionaliteit, Statistieken en Marketing.