Gererycled karton

Wij gebruiken gerecycled karton

Bij Toi-Toys vinden we maatschappelijk verantwoord ondernemen erg belangrijk en kijken we voortdurend naar mogelijkheden om op dit vlak vooruitgang te boeken. Een nieuwe stap in de juiste richting is dat we voortaan voor onze productverpakkingen gebruik maken van gerecycled karton mét FSC keurmerk.

Gerecycled karton helpt bij het verminderen van de vraag naar nieuwe grondstoffen en verlaagt de energie- en waterverbruik die nodig is voor de productie van nieuw karton. Daarnaast speelt het een cruciale rol in de circulaire economie door materiaal herhaaldelijk te gebruiken en zo afval te minimaliseren. Door te kiezen voor gerecycled karton verkleinen we onze ecologische voetafdruk en leveren we een positieve bijdrage aan het milieu. Deze keuze past binnen onze duurzaamheidsdoelstellingen die gericht zijn op het verminderen van afval, het bevorderen van recycling en het gebruik van milieuvriendelijke materialen en brandstof.

Bij Toi-Toys blijven we zoeken naar manieren om onze processen verder te verduurzamen. We streven ernaar om in de toekomst nog meer gebruik te maken van gerecyclede materialen die bijdragen aan een betere wereld voor de volgende generaties.

 

Door op 'Alles accepteren' te klikken, geeft u ons toestemming om informatie over u te verzamelen voor verschillende doeleinden, waaronder: Functionaliteit, Statistieken en Marketing.